Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία και οι στόχοι της Ακαδημίας του ΑΟΒ

Στη Ακαδημία του Αθλητικού Ομίλου Βιστωνίδας προπονούνται παιδιά από την ηλικία των 6 ετών. Στόχος της ομάδας είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να εξελιχθούν σε άξια μέλη της κοινωνίας μας. Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα, αλλά και τρόπος ζωής. Η Ακαδημία προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να μάθουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές τις τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία. Η ομαδικότητα, η φιλία, η συνεργασία αποτελούν μόνο ορισμένες από τις αξίες και τις αρχές που οι προπονητές μεταλαμπαδεύουν στους νέους. Οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές μεγαλώνουν μέσα στα γήπεδα του ΑΟΒ και μετά την ηλικία των 15 ετών, όντας έτοιμοι πλέον, επανδρώνουν την αντρική ομάδα της Ακαδημίας.

Οι αθλητές μας θέτουν υψηλούς στόχους

Τεχνική

Η ικανότητα του παίκτη να μπορεί να ελέγχει την μπάλα και το σώμα του κάτω από την πίεση του αντιπάλου, του χρόνου, και του χώρου

Συναρμογή

Ο ποδοσφαιριστής εκτελεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις κινήσεις του με ή χωρίς την μπάλα

Φυσική κατάσταση

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί υψηλά επίπεδα αντοχής από τον αθλητή, με πολλές και γρήγορες αλλαγές στον ρυθμό

Τακτική

Η σωστή τοποθέτηση στο γήπεδο σε συνάρτηση με το σκορ, τον χρόνο αλλά και τη θέση των συμπαικτών

Οι αθλητές μας θέτουν υψηλούς στόχους

Οι προπονητές της Ακαδημίας μας

Η τεχνική, η φυσική κατάσταση, η συναρμογή και η πειθαρχία είναι πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για τον σύγχρονο ποδοσφαιριστή. Ένας ολοκληρωμένος αθλητής όμως πρέπει να είναι εφοδιασμένος με αξίες και αρχές για να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει στην κορυφή. Οι έμπειροι και γεμάτοι ενέργεια προπονητές του Αθλητικού Ομίλου Βιστωνίδας μπορούν να εγγυηθούν πως ο μικρός αθλητής θα λάβει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πορευτεί στο μοντέρνο ποδόσφαιρο!